14 תשובות
מסכימה
זאת הכללה ממש גדולה, לפי מה קבעת/ה את זה?
מקובלים? אנחנו לא בכיתה ה'
פשוט צריך למצוא את הקבוצה של חברים שלך והכל יהיה בסדר.

לשאלה: זה יחסית לא הוגן.
אנונימי
לא הייתי פרחה, הייתי ילדה טובה ובכל זאת הייתי מקובלת. הייתי שמחה להסכים איתך אם זה היה נכון. אבל זה לא.
הצדק עשוי להגיע, תתחיל לחשוב על עצמך, על העתיד שלך, במה אתה טוב ואיך אתה יכול לעורר השראה בעתיד.
תלמד מכל דבר רע שקורה לך, צריך לזכור שהכל זה תקופות בחיים.
ובית ספר נחשב תקופה.
לא אני לא מסכים.


הדרך הטובה ביותר להיות מאושר היא לגרום לעצמך להיות כזה. אף אחד לא יכול לעשות את זה בשביל אותו בן אדם. אף אחד לא מכריח את אותו בן אדם להישאר בבית.

לפעמים החיים קשים אבל להביט לצד ולהגיד שאין צדק לא הולך לפתור שום דבר.
נכון^ לא קל לאף אחד.
מה הקשר צדק? ומה זה מקובלים?! מה חזרנו ליסודי?! מקובלים?! ו"הערסים והפרחות" מה הבעיה בהם?! תאמיני לי שה"ילדים הטובים" לא היו רוצים להיות עם איתם, הם תמיד יחשבו שערסים הם עבריינים מסוכנים והפרחות הן סתומות לא מבינות כלום מהחיים שלהן ככה שמי היה רוצה להתקרב אליהם? בחירה שלהם לא אשמת ה"ערסים והפרחות".
ממש לא קשור לצדק.
מסכים חלקית. העולם לא פייר כי כל אחד נולד שונה, ולפעמים יש אנשים שקיבלו יותר בלידה מאשר אחרים.
העולם לא שחור ולבן. תסתכל שנייה על הפרחות והערסים שאתה מדבר נגדם.
חלקם באים ממשפחות שלא אוהבות אותם, או שיש להם בעיות בבית, והם מוציאים את הכעס והתסכול על ידי זה שהם צוחקים על אחרים, ומנסים לברוח מהמציאות בעזרת צחוקים עם חברים.

ויודע מה? אם בן אדם תמיד בבית, זה אומר שהוא לא יוזם. תאמין לי, אם אדם הוא לא שנוא על ידי כל הכיתה שלו, אם הוא יצלצל למישהו מהכיתה שהוא דיבר איתו פעם אחת לפני אפילו ויציע לו לצאת לאינשהו, במינימום אחד מתוך כל האנשים בכיתה יסכים. אם הוא ביישן מכדי לתקשר, בעיה שלו.
זה לא אשמת אף אחד שהוא לא מסוגל למשהו.
אתה צודק..
לגבי החלק האחרון גם לביישנים לרוב יש חברים ויוצאים מהבית..
אתה פשוט צריך ליזום ולנסות להתחבר אפילו לקבוצה קטנה של ילדים
יש לי כמה חברות אנחנו לא כאלה ביישניות פשוט לא מתחברות ל"ערסים והפרחות" ואני אוסיף גם סנוביות בשכבה. הם תמיד קובעים רוב השכבה ביחד לצאת וזה מעצבן ממש שאף פעם לא לוקחים אותנו כחלק או שכולם נורא מגובשים אבל יש כאלה שבצד. שמתייחסים רק למי שמפריע ועושה רעש בכיתה או למתייפיפות האלה שחושבות שבאו מלונדון אבל לא רואים ילדים ממש טובים שהם גם מצחיקים וחברותיים פשוט לא מנסים להתקרב אליהם כי הם לא "נחשבים" "מקובלים"
אנונימית
צודקת כלכך
כל כך נכון