5 תשובות
זה יהיה כתוב להם הזמן לווצאפ
כן
כי רק מחקת את האפליקציה, החשבון שלך עדיין קיים.
כן, פשוט ההודעות שהם ישלחו לך יראו כווי אחד ולא שניים. גם אם תמחק את החשבון ווצאפ הם עדיין יוכלו לשלוח לך הודעות כי זה נשמר להם בטלפון אבל לעולם לא תקבל אותן