עוגת קוקוס ושוקולד מעולה פרווה לפסח :

החומרים:
5 ביצים
1 כוס סוכר
200 גרם קוקוס טחון
2 שוקולד מריר גדול, פרווה
1 שמנת מתוקה, צמחית פרווה
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
להקציף 5 חלבונים (לבנים) עם כוס סוכר.
להוסיף 200 גרם קוקוס, לערבב קלות ולאפות בתבנית מספר 28 משומנת בחום 180 מעלות, עד שיזהיב.

להמיס בכלי קטן: 2 כפות מים, 2 שוקולד מריר פרווה, חתוך לקוביות ולקרר.
להוסיף 5 חלמונים (צהובים) ולערבב.
להקציף בנפרד שמנת מתוקה צמחית פרווה, עם 2 כפות סוכר ולהוסיף בעדינות בכף לתערובת השוקולד, לערבב בקלילות.
למרוח על העוגה לאחר שהתקררה לחלוטין.
פרפה תותים - דורש הקפאה 24 שעות
כל מתכון יתאי, ניתן להחליף אץ השמנת המתוקה בשמנת "ריץ"

בתאבון
חיים אופק מומחה סטיפס
אולי תאהב את: