4 תשובות
לא עדיף קרח עם מים זה יצא מימי
כן יצא טעיםם. תוסיף אם יש לך גם כפית של שוקולית. תהנה :)
תלוי איזה שוקולד, לא יודעת עד כמה זה יתערבב כמו שצריך, תלוי ברמה של הקושי שלהם אז תתהג שזה לא יהיה קשה מדי, בעיקרון זה אחלה רק שכדאי שתוסיף סוכר, או אם אתה פוחד שיצא מתוק מדי, תעשה, תטעם ותוסיך מה שצריך.

אגב, בלנדרים לא אמורים להישבר או ליהנזק מקוביות קרח, יש הרבה שמיועדים לכך.
שואל השאלה:
אז אני יוסיף קרח תודה על העזרה :)