4 תשובות
יקר, גם אם מאמצים צריך לשלם על האוכל, על חיסונים, על מוצרים בשבילו (לא חובה) לצאת לטיולים איתו.
לנקות את הקקי שלו.
ויש גם כלבים שמנשירים שיערות
סתם עושה בלגן
איזה 3 חודשים בהתחלה הוא עושה את הצרכים רק בבית
על המיטה שלי הוא עשה מלא פעמים פיפי וגם קקי
חיסונים ממש יקרים
אם זו כתבה אז יש תקופה שהיא במחזור וזה קשה עם הדם
בהתחלה הוא גם היה שורט את הקירות והוא ממש הרס לנו את הבית
חיסונים יקרים
צריך הרבה זמן בשבילו
צריך להשקיע בחינוך שלו
לא לכולם יש זמן לזה
תמיד אפשר למצוא תירוץ וסיבה .
צריך באמת להיות בלב שלם אם לאמץ כלב או לקנות. קודם כל את חייבת לוודא שיש לך זמן אם זה לשחק איתו או אם זה להוציא אותו 3 פעמים ביום לעשות צרכים . אם אין לך את הזמן הזה הנה לך סיבה 1 .
צריך להתחשב בעובדה שכלב גודל ואינו נשאר גור לנצח . כמו שרוב האנשים שזורקים את הכלבים שלהם חושבים כשהוא מתבגר . צריך באמת להתחשב בכך שעכשיו הוא חמוד ואחר כך נכון הוא ייתבגר אבל מי שאוהב את הכלב שלו זה לא יישנה לו .
צריך גם לחשוב על הצד הכלכלי . צריך לקחת את הכלב לוטרינר לשלם על חיסונים וכל שנה בערך במיוחד כלבת . ובדיקות כשצריך וגם לקנות לו אוכל אם אין לך את המותרות בשביל זה הנה עוד סיבה .
כדי לרצות כלב צריך להתחשב שיש לו גם רגשות למשל לא להרביץ לו כשבא לך רק בגלל ש .. או בגלל שעשה משהוא רע אפשר לכעוס אבל גם לא בהגזמה אבל אם את יודעת שלא תתמודדי אם השלבים הראשונים שלו בעיקר שזה הצרכים בבית אם לא יודעים ללמד את הכלב לעשות צרכים בחוץ או אם בטעות הכלב ייקרע משהוא . או אם זו כלבה לא מעוקרת יש מחזור ותצטרכי להשים לה תחתון מיוחד ולהחליף את התחבושות שלה שלו ינזול לה טיפות דם בבית . או לפעמים כלבים מקיאים אז לנקות קיא אם צריך .
כלב לא מבין כמו בן אדם הוא צריך זמן ללמוד את מה שאת רוצה שלא יעשה למשל לא לנשוך או ללכת ברצועה כל אלו דברים שבסוף הוא ייתרגל אבל צריך לחשוב על מלא דברים שאם את לא באמת מוכנה לקחת כלב אז עדיף שלו יישאר אחר כך ברחוב לבד .
אם את יוצאת לחופשה צריך לוודא שיש מי שישגיח עליו במקרה ואינך יכולה לקחת אותו כי הוא לא יכול להישאר לבד ימים שלמים .אם אין לך מי שיישמור עליו ואת רוצה לטוס לחופש את לא יכולה לצאת .
מקווה שעזרתי כי בסך הכל יש מלא כלבי רחוב ובאמץ שמי שרוצה כלב צריך להתחשב בהמון דברים כי לא בכל מקום מותר להכניס את הכלב ולהביא את הכלב לצערנו אנחנו עדיין לא מדינה כזו כמו בארה"ב שיש יותר מותר מאסור ...
אנונימית