9 תשובות
זה 100% מוצרלה, ככה הם מצהירים
אני אימתתי את זה ויש לי חוש טעם מפותח ככה שאני לא יכולה לסבול גבינה מזויפת וגבינה צהובה גם אני לא יכולה לסבול, רק מוצרלה
בולשיט.
שואל השאלה:
זהו אין לזה טעם של גבינה צהובה.. לא מבינה במוצרלה, אבל זו גבינה איכותית?
אנונימית
מוצרלה היא גבינה הכי בריאה
גבינה צהובה היא מעובדת ומזיקה עם הרבה כימיקלים
אז כן
(בגלל זה גבינה צהובה מחזיקה מעמד יותר זמן ויכולה להיות פתוחה שבוע בלי עובש, ומוצרלה מחזיקה מעמד כ-3-4 ימים)
שואל השאלה:
דווקא יש רופאי טבעיים-כאלו שמתעסקים בתזונה נכונה שממליצים על גבינ צהובה בתור מקור לסידן והם טוענים זה לא כולסטרול רע..
אנונימית
מוצרלה יותר עשירה בסידן ומכילה פחות כולסטרול, שומנים רווים ונתרן שפחות טובים לנו (ללב)
הייתי אצל תזונאית להפרעות אכילה והיא בעצמה אמרה לי שמוצרלה היא בריאה וגבינה צהובה היא מעובדת שמכילה כימיקלים ועדיף להתרחק ממזונות מעובדים
לא יודעת אבל אני יכולה להגיד לך שכל פעם שאני אוכלת משם פיצה (לא משנה מאיזה סניף) הבטן שלי כואבת במשך יומיים. הגבינה היא לא הבעיה כאן, הם מטגנים את הפיצה בשמן עמוק.
אמת ^
גם אני סובלת מקלקול קיבה שאני אוכלת שם
זה השמן בוודאות
שואל השאלה:
האמת כן יש משהו- הם שמים המון שמן שזה מגיע למצב שהסוף של הפיצה יש לו טעם של סופגניה אם מוספים ריבה ואבקת סוכר זה בול סופגניה.. מלא שמן..
אנונימית