4 תשובות
אפשר לבטל את זה בהגדרות
לכי להגדרות וכמו שעשית את זה אז תבטלי
תכנסי להגדרות וכתוב switch back to personal account סורי אם יש שגיאות כתיב אדק
בהגדרות