6 תשובות
זה מראה להם שמחקת את ההודעה
שואל השאלה:
בגרסא הקודמת זה לא הראה שנשלחה ההודעה אם מחקו לפני שזה באמת נשלח-כשלא היה אינטרנט
אנונימית
זה מראה להם שמחקת את ההודעה ששלחת
שואל השאלה:
ואם אני עושה "מחק רק לעצמי" לפני שההודעה נשלחה-עם האייקון של השעון אז זה ישלח להם את זה?
אנונימית
כן אבל אם את שלחת משהו וביטלת לפני שזה שלח את זה אז מן הסתם אז לא יראה להם אבל אם זה סתם הןדעה אז כן זה יראה את זה
אנונימית
זה מראה שמחקת את ההודעה , כאילו שלחת משהו וישר מחקת......