8 תשובות
אסור- שום מוצר מבשר של חיות לרבות דגים, עופות ובקר
מותר- כל השאר
אין מותר ואסור זה מה שאת בוחרת...
בתכלס להיות צמחוני זה לא לאכול בשר ועוף, יש כאלה שלא אוכלים גם דגים.
אסור כל בשר שבא מן החי
כגון עוף, סטייק, שניצל וכאלה
אנונימית
אסור לאכול בשר, בקר, עוף, ג'לטין דגים (זה עצמות בקר) שזה אומר גומי ומרשמלו אבל את יכולה לאכול את זה בכיף כל אחד קובע לעצמו את הגבול של הצמחונות שלו
אסור כל דבר שעשוי מבשר דגים ופירות ים
אסור אף חיה
לגבי גומי ומרשמלו, לא כולם מכילים ג'לטין ככה שתראי על האריזה אם יש
שואל השאלה:
אז... מותר לי לאכול פיצה וסושי ודברים כאלה אבל לא שניצלים וסטייקים שאני במילא לא אוהבת?
אנונימית
בדיוק
סושי מותר אבל בלי דג