6 תשובות
מוס חייב שמנת כי זה החומר שנלכד את הכל הוא הופך את זה לעיסה כזאת ולא לנוזלים ואבקות
חחח את רצינית? ומה חשבת לעשות עם מוס בלי שמנת?

להחליף את השמנת בשמנת צמחית את יכולה, אבל אם תורידי אותה לגמרי יצא לך רוטב שוקולד ולא מוס. השמנת היא הבסיס למוס.
Dex
אז ככה, יהיה הרבה פחות נוזלי ורך
שואל השאלה:
מוס שוקולד
אנונימית
זה תלוי מה את מכינה
תלוי מה את מכינה, אבל זה בדרכ הורס את המאכל.. כי זה לא כמו לא להוסיף קמצוץ מלח וכאלה, זה מרכיב די חשוב כמעט בכל דבר ששמים בו אותו
באותו הנושא: