3 תשובות
את מתכוונת לכשאת לוחצת על הכינוי של אותו משתמש זה שולח אותך לעמוד הראשי? זה אומר שהמשתמש נמחק.
אלו משתמשים שהמערכת מחקה את המשתמש שלהם. אם את לא רוצה שימחק לך המשתמש אל תבקשי מהמערכת.
זה באג, המשתמשים הללו נמחקו מהמערכת ומסיבה כלשהי (באג) עדיין יכולים להתחבר ולהגיב
ולא, את כן יכולה לבקש מחיקה למשתמש, אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך שימחקו את המשתמש שלך וגם אם ימחקו זה יקח זמן מה עד שהמערכת תגיע לבקשה שלך
באותו הנושא: