8 תשובות
לחם נקניקיה וטוסטר
אנונימית
נקניקה בלחמניה, עם קטשופ חרדל וחמוצים, בטוסטר = מושלם
לקחת לחם לשים קטשופ לשים נקניקיה לדחוף לטוסטר להוציא שמוכן
מיונז, ביצה, מלפפון חמוץ ועגבניה
שואל השאלה:
כן אבל צריל לבשל את הנקניקיה לפני?
לחם
תמרח עליו רוטב שום וצילי
ואז נקניק
Voala או איך שלא כותבים את זה
מרכיבים:
1 לחם ג'בטה
4 פרוסות נקניק פסטרמה. מומלץ: חזה אווז, פסטרמה דבש, רוסטביף, קורנדביף.

רטבים:

רוטב שום
צ'ילי מתוק
צ'ילי חריף
פסטו
אלף האיים
חרדל (לא חובה)


ירקות:


חסה
עגבנייה
בצל


אופן ההכנה:


1. פותחים את הג'פטה, מורחים את הרטבים ואז את הירקות. לאחר מכן שמים את הנקניקים.

2. מכניסים לטוסטר (עדיף אלו עם הברזל כי צריך " ללחוץ" על הטוסט מידיי פעם).
3. לאחר 6 שדות, מוציאים.