9 תשובות
מתכון שלי...מניסיון אחד הטעימים.
מצרכים:
2 פרוסות לחם
גבינה צהובה
קטשופ
מיונז
בצל
גמבה (לא חובה)
הכנה:
קחו את 2 פרוסות הלחם שימו על אחת גבינה צהובה אז שימו קטשופ
ומיונז איך שאתם אוהבים נגיד אוהבים יותר קשטופ אז שימו יותר קשטופ
אבל שמרו על השילוב שלהם בערך חצי חצי...אז חותכים בצל דק דק
וגם אפשר גמבה אם רוצים יהיה אחד הטעימים.

***הרעיון כאן הוא השילוב של המיונז והקשטופ שיוצא אחד הטעימים...תגידו
"מה זה רוטב אלפיים" (זה ממיונז וקטשופ!) אז זהו שלא זה הרבה יותר טעים.
אממ ועם בצל חתוך דק שמתבשל טוב אחד הטעימים!!!!
אחרי זה הכניסו לטוסטר כ-5 דקות לפחות אני אוהבת שהוא שרוף (אפשר פחות)
נו... איך?
אפשר להוסיף אורגנו שזה מוסיף המון ונותן לזה טעם של פיצה...
אפשר גם למרוח על הלחםם רוטב שום שזה נותן ללחם גם טעם וגם קריספיות
יש המוןן אפשרויותת... לדעתי זה כבר טעם אישי!
כמו שאומרים.."על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"

תהניי:)
שירן
יש לי מתכון לטוסט קווץ מ-ע-ו-ל-ה,אני קוראת לו טוסט ביצה:
2 פרוסות לחם
ביצה
פרוסת גבינה צהובה
קצת חמאה\מרגרינה
אופן ההכנה:
1.לוקחים שתי פרוסות לחם ומשקעים אותן בעזרת האצבעות(אם לא הבנתם תדלגו...)
2.מורחים חמאה על 2 הפרוסות.
3.מדליקים את הטוסטר ומניחים פרוסה אחת.
4.שוברים את הביצה בדיוק באמצע הלחם(תיזהרו שהיא לא תישפך,בגלל זה היה צריך לשקע).
5. מניחים על הביצה בעדינות את הגבינה הצהובה והפרוסה השנייה.
6.סוגרים את הטוסטר(יכול להיות שקצת ישפך לכם).
7. מחכים בערך 2-3 דקות(לפי הצורך)

בתיאבון!!!!
נועה
יש לי מתכון לטוסט קווץ מ-ע-ו-ל-ה,אני קוראת לו טוסט ביצה:
2 פרוסות לחם
ביצה
פרוסת גבינה צהובה
קצת חמאה\מרגרינה
אופן ההכנה:
1.לוקחים שתי פרוסות לחם ומשקעים אותן בעזרת האצבעות(אם לא הבנתם תדלגו...)
2.מורחים חמאה על 2 הפרוסות.
3.מדליקים את הטוסטר ומניחים פרוסה אחת.
4.שוברים את הביצה בדיוק באמצע הלחם(תיזהרו שהיא לא תישפך,בגלל זה היה צריך לשקע).
5. מניחים על הביצה בעדינות את הגבינה הצהובה והפרוסה השנייה.
6.סוגרים את הטוסטר(יכול להיות שקצת ישפך לכם).
7. מחכים בערך 2-3 דקות(לפי הצורך).

בתיאבון!!!!
נועה
ובנוסף לכל מה שנכתב אפשר להוסיף זיתים ירוקים או שחורים, עריסה,וגבינה בולגרית.
אמא
בסדר אבל אני שונא בצל יש מתכון יותר טעים

2 פרוסות לחם (אפשר חלה יותר טעים)
קצת כרוב קצוץ לרצועות
3 טבעות של עגבניה
רוטב סויה
2 פרוסות גבינה צהובה
קטשופ חריף( אפשר גם לא חריף)

אפשר איזה ה סדר שרוצים אבל הסדר הזה מומלץ מלמטה למעלה
פרוסת לחם-גבינה צהובה-קטשופ-עגבניה-כרוב-קצת רוטב סויה למעלה-פרוסת לחם
תנסו זה ממש טעים
יש לי אחלה טוסט והוא ממש טעים.
אוקי!
לחם (מומלץ לא חלה)
שוקולד נותלה (אפשר גם אחר אבל נותלה זה אכי טוב)
גרד שוקלד
מי שרוצה יכול לאוסיף דובדבנים, תותים ועוד...

נ. ב
זה יותר נועד לצנים ( לטוסט קופץ)
נ. ב. ב.
מומלץ כוס חלב ליד
נ. ב. ב. ב
יותר טוב אים שוקו


בתאבון

רותם חן
טוסט מתוק
2 פרוסות לחם
2 מקופלת
אופן ההכנה:
לוקחים פרוסה אחת של לחם ומפוררים בתוכה את המקופלת סוגרים עם הפרוסה השנייה ומכניסים לטוסטר ל3-5 דקות
ליאל
יצא ממש טעים הכנתי!
את יכולה להיות טבחית...
מאי