2 תשובות
באנדרואיד, נכנסים לאנשי קשר לוחצים לחיצה ארוכה על שם משתמש וא יש לך את האופציה של מחיקה, המכשיר ישאל אותך קודם האם אתה רוצה למחוק איש קשר זה לצמיתות וכאשר תענה לו כן הוא ימחק
רק תוודאי שאת מוחקת גם מחשבון הגוגל שלך, גם מהסים כארד, וגם מהזכרון הפנימי של המכשיר, ואולי גם מכרטיס הזכרון שלו.