2 תשובות
היי, כדי שתצא לך קצפת טובה ועמידה כדאי להכניס את הקצפת למקפיא כמה דקות קודם, כדי שהקצפת תהיה קרה.
אם אפשר אז גם לקרר את הקערה.

חשוב לא להקציף יותר מדי זמן, כי הקצפת מתחממת ואז לא יוצאת טוב.

הקערה צריכה להיות יבשה לחלוטין ללא לכלוך.
כדאי לקבל קצפת חזקה ויציבה לזלוף צריך שהשמנת להקצפה תיהיה מאד מאד קרה (אפילו מומלץ לצנן אותה 15 דקות בפריזר )
עכשיו על כל מיכל שמנת מתוקה צריך לשים כפית אינסטנט פודינג וניל וסוכר ולשים במקסר למהירות גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה בהצלחה