12 תשובות
ביצה איך את חושבת שהקמח יידבק
ביצה.
שמים קמח ואז ביצים ואז פירורי לחם.
יש כאלה שעדיין קמח, ביצים, פירורי לחם, ביצים ואז עוד פעם פירורי לחם ואז מטגנים.
קודם כל בביצה.
ביצים קודם כל
זה אמור להידבק
אני קודם כל טובלת בביצה. אבל יש כאלה שעושים הפוך או טובלים כמה פעמים ביצה- קמח-ביצה..
אני תמיד התחלתי עם קמח..
איך שאני כתבתי אמא שלי עושה את זה וגם ככה עושים שניצל אמיתי המלא מסעדות באנגליה. אני לא כותב סתם.
איכ למה צריך קמח?!
לשאלה - לפי מה שאני עושה זה קודם ביצה ואז פירורים כאלה לשניצל. (יוצא טעים)
^גם אני קודם ביצה ואז פירורים. קחו בחשבון שכל שיכבה נוספת של קמח או פירורים רק מכפילה את הקלוריות של אותו שניצל. למי שזה חשוב.
אני לא משתמשת בקמח אבל,
קודם קמח אחר כך ביצה ואז פרורי לחם
לא צריך קמח בכלל חחח
תחתכי את החזה עוף ואז תשימי את זה בצלחת
ואז תקחי ביצה תשברי בתוך צלחת ותערבבי, ותקחי עוד צלחת ותשפכי לשם פירורי לחם
ותדליקי את הגז עם מחבת תשפכי לשם קצת שמן ותקחי חזה עוף תטבלי קודם בצלחת של הביצה (תטבלי בשתיי הצדדים) ואז תשימי בצלחת של הפירורי לחם ותטבלי גם בשתי הצדדים ואז תשימי במחבת