5 תשובות
כן, גם אם הוא ראה זה ימחק אצלו.
את צריכה לבחור באפשרות "unsend" ואז זה ימחק אצלו גם.
כן
אם תמחקי את ההודעה עצמה ולא את השיחה הוא לא ייראה
באותו הנושא: