3 תשובות
אני קונה במעדנייה בסופר 3,4 יחידות של 300 גרם. כשאני מגיעה אני שמה כמו שארזו לי בהקפאה. כשאני צריכה אני מפשירה במקרר(חשוב!) ולא בחוץ אחרת פרוסות הגבינה נדבקות זו לזו.
אנונימי
תחלק לחתיכות (לפי הכמות שתרצה להפשיר בכל פעם) תעטוף כל מנה בניילון נצמד מכל הכוונים ותקפיא.
להפשיר ע"י לילה במקרר ולא בחוץ ולא להקפיא שוב!
אם זו גבינה המיועדת להיות מגוררת - תעשי זאת לפני ההקפאה, תחלקי לשקיות לפי המידה שצפוי שתצטרכי (אם זה לפשטידות, הקרמה וכו').