22 תשובות
חביתה
מקושקשת פור אבר
אין לי העדפה, אבל בדרך כלל זה מקושקשת כי קשה לעשות חביתה רגילה מ4 ביצים במחבת קטנה.
עם תלתלי ביצים
חביתה.
חביתה זה פשוט טעים ברמות
מקושקשת
תמיד ביצת עין
או מבושלת ככה שהצהוב עדיין נוזלי ואוכלים מהקליפה עם כפית P:
אני אהיה מיוחדת ואגיד עין ^^
הקדמתי אותך! ^-^
ביצה קשה
מקושקשת ורגילה
מקושקשת, או ביצת עין על המבורגר (3>)
על בסיס קמח חומוס
אנוניבעוני
כמו שהיא
אנונימי
חביתה.
חביתה
ביצה קשה חביתה ומקושקשת
חח אני לא יכולה לבחור באחד
לא משנה
מלוקקת
עין שהצהוב נוזלי
אנונימית
שואל השאלה:
עין זה אהבהXD
שקשוקה
פשטידה
אנונימי