4 תשובות
עם כל הכבוד לשאר התשובות - אם הם עושים לך בחילה למה אתה ממשיך לאכול אותם?

יכולות להיות הרבה סיבות לבחילה, אבל כשאתה חש בחילה בקביעות כשאתה מנסה לאכול מזון ספציפי, זו "המלצה" מהגוף לא לאכול אותו.

בחילה היא לפעמים תגובת אזהרה של הגוף שאומרת לך לא לאכול את מה שאתה מנסה לאכול. התגובה הבאה, החריפה יותר, היא הקאה. לדוגמא, כשאתה אוכל מקולקל או מורעל, תחוש בחילה בזמן האכילה וכמה דקות אחרי אתה עשוי להתחיל להקיא (או למות).

מה לעשות: קודם כל, נסה לאכול דגים טריים כשהם צלויים, אפויים, מבושלים או מטוגנים - אבל לא משומרים כמו הסרדינים והטונה. אם לא תחווה תחושה דומה, אז מצאת את הדרך שבה כדאי לך לאכול דגים. אם כן תהיה לך בחילה, ההמלצה שלי היא להימנע לחלוטין מאכילת דגים עד שתתייעץ עם רופא.
טונה - כנראה בגלל השמן - תקפיד לסנן היטב היטב.
סרדינים עושים בחילה בגלל העצמות של הדגים.


המלצה על טונה:
היותר זול זה של סטארקיסט עם לימון, סטארקיסט 5% בשמן קנולה (בלי פלפל).

יותר יקר ואיכותי: ריו מרה בשמן זית - קרטון ורוד טעימה ובאה בחתיכה אחת ולא בפירורים.


במידה ואתה שם לב שמאכלים נוספים גורמים לך בחילות - תנסה לברר עם הרופא שלך על נטילת כדור נגד צרבת לפני האוכל וגם תעשה בדיקת נשיפה לזיהוי חיידק הליקובקטר.
אנונימי
שואל השאלה:
איזה חברה? אשמח להמלצה
אנונימי
תמיד תמיד?.. יכול להיות שלא הכי טרי ולא באיכות - דגים זה מאכל רגיש לזיהומים
אני קונה רק של חברה מסויימת כל השאר אני לא מוסגלת לאכול
אנונימית