3 תשובות
כל סכין שאינה סכין לחיתוך לחם העיקר שתהייה חדה כתער
אברהם שרם מומחה סטיפס
סכינים מחולקים לתפקידים יעודיים. זה לא אומר שלא ניתן להשתמש בסיכין אחת לפעולות רבות מיועד על קלות וחווית עבודה טובה יותר אם משתמשים בכלי המתאים
סכין המטבח המיועדת לעבודות המטבח הכלליות כולל חיתוך פירות וירקות היא סכין המגדרת כ"סכין שף" זו סכין שנעה בין 16 ס"מ ל-20 סמ. והי רחבה על מנת שניתן יהיה לחתוך את המוצרים עד סופם בלי "להתקע" במשטח החיתוך ואז "לחתוך" באויר.
מכאן שסכין לחיתוך ירקות ופירות זו סכין שף חדה רחבה והיא תחתוך ירקות/פירות קשים ורכים. כמובן שניתן להשתמש בסכין משוננת, אולם אם הסכין חדה ת מ י ד! זה יצליח.
חיים אופק מומחה סטיפס
סכין חדה זה האידיאלי