5 תשובות
בבית האבוקדו מתחמצן, ואילו בחנות יש חומרי טעם וריח וחומרים משמרים שאינם בריאים, כדי למנוע השחרה לטפטף מס' טיםות לימון חמוץ.
yorm569 מומחה סטיפס
כמויות מ-ט-ו-ר-פ-ו-ת-!-! של חומרים משמרים.
עדיף להכין בבית ולא לקנות.
תוסיפי כפית מיונז ולא ישחיר לך - במיונז יש חומר משמר
אנונימי
כמו שאמרו מומחי סטיפס
כי בסלטים אחרים יש חומר משמר.
אפשר לשים סודה לשתיה - רבע כפית, ולימון.
או מעט חומץ בלסמי.
אנונימי
באותו הנושא: