4 תשובות
שואל השאלה:
אין לי מושג איפה להשיג ספריי מדמיע וגם פעם כשהלכתי עם חברות לקניון ראיתי פיגוע...
אנונימית
שואל השאלה:
ואגב יש כאלה שבאו להם לבית וניסו לדקור אותם וגם אני חייבת ללכת לבית הספר אבל אני לא רוצה..
אנונימית
את יכולה לקנות גז פלפל (לא גז מדמיע, זה לא חוקי) בטמבור. יש את זה כמעט בכל שכונה.
תשמרי אותו אצלך בכיס ותהיה מוכנה לשלוף אותו בכל רגע ולרסס בפנים של מחבל, לא שהסיכוי שהוא יתקיף אותך כזה גבוהה אבל תהיה מוכנה.
גם אני גרה בירושלים ומודה שנבהלתי קצת כי הפיגוע האחרון היה ממש ליד הבית שלי, אבל אין מה לעשות. אני פשוט יודעת להיות מוכנה להתקפה.
את האמת אין מה לעשות..
קודם כל תרגעי, לפחד זה דבר טבעי וחשוב ובינתיים תשארי בבית ותשתדלי ללכת בקבוצות גדולות (עם הכיתה לדוגמא או עם פחות), הסיכוי שמחבל יבוא דווקא אלייך הוא לא כזה גדול. תשתדלי להיזהר ואם את רוצה תלמדי הגנה עצמית ומה לעשות במקרה שבא אלייך מחבל ומנסה לדקור אותך, וגם אם את ממש רוצה להיזהר תקני גז מדמיע (כמו שאחד המשתמשים אמר פה). בכל מקרה את לא צריכה להיכנס להתקפי חרדה, ברור שזה מפחיד אבל אם תלמדי הגנה עצמית, תקני גז מדמיע ותיזהרי - הסיכוי שתפגעי ייקטן.
מקווה שעזרתי ;-)