3 תשובות
יכול להיות שהוא סיננן
לא הוא הוריד את האפשרות שאפשר שיראו מתי הוא התחבר
יש גם אפשרות שאפשר לראות תמונה רק למי שרשום באנשי קשר
אבל אם חברה שלך רואה תמונה וגם אצלך הוא שמור
ולה יש שתי וי כחולים או שאת לא רואה מחובר יש מצב שנחסמת