8 תשובות
ברור, רק שהטעם יהיה קצת שונה
אבל את חושבת שאפשר לגרר עגבניית שרי קטנה?
כן, זה יהיה יותר קשה כי היא קטנה
תקני עגבנייה גדולה עדיף לך, יהיה יותר קל בהרבה
את מכירה מתכון בלי עגבניות מרוסקןת אלא רסק עגבניות?
אגב זה לפיצה
אממ את האמת שמי שמבשלת זאת אמא שלי
כשאנחנו מכינות פיצה אנחנו עושות את זה בריאותי מבצק גבינה, תוספות גבינה של 9% מעל רסק עגבניות רגיל שקונים מהסופר ו בעיקרון זה יותר טעים אבל לא ממש בטעם של פיצה
לא נראה לי שזה עוזר כל כך, אבל תחפשי באינטרנט
חיפשתי, מצאתי מתכון רק עם רסק ובלי עגבניות עצמן! תודה על העזרה:)
אולי כדאי לי להוסיף גמבה מגוררת?