5 תשובות
אם את רוצה לעשות חלבי אחרי בשרי את צריכה להפעיל על החום הכי גבוהה ואז לנקות ממש טוב ולחקות 24 שעות ולנקות שוב ואז אפשר
אנונימית
הם הכנת בו בשר אז הוא בשרי
שואל השאלה:
אבל האם ישנה דרך כלשהי שבה אפשר לאפות עוגה חלבית בתנור שנאפו בו מאכלים בשריים או שהוא בשרי ואין מה לעשות?
אנונימי
אם השתמשת בתנור, כדי להכין בו בשר אז הוא בשרי ואם חלבי אז הוא חלבי, את יכולה לקנות גם תנור עם הפרדה של בשר ושל חלב, מקווה שעזרתי
זה הכל ממש בדוחק. בעיקרון צריך ליבון חמור שזה להרתיח ברזלים ולשפוך מים רותחים וכו אבל זה אפשרי כמו שאמרו. הכי טוב זה לקנות טוסטר נפרד