3 תשובות
ממש לא מומלץ-לא סתם שמים את תאריך התפוגה
שואל השאלה:
ומה לגבי מרקים נמס בכוס למשל?
פרחי בר
אמנם עדיף כמה שיותר קרוב לתאריך התפוגה ולא הרבה אחרי
אך יחד עם זאת, אני למשל סומכת על שיקול הדעת שלי
כלומר אני בודקת בפועל, פותחת את הקופסא מסתכלת על הצבע
אם הוא שונה, מריחה אם הריח בסדר או לא, טעימה קטנה (אם מריח
ונראה בסדר). אני לא זורקת לפני שאני בודקת.
לגבי מרקים- כאן יש להם נטייה משום מה להעלות תולעים
בייחוד אם היו בסביבה לחה. כמובן שאי אפשר לפספס.
עם המרקים משנה זהירות כפול ומכופל.
באותו הנושא: