התמונה ברשיון Creative Commons
3 תשובות
ראי בתגית "מיץ גת, מתכונים".
מערכת סטיפס
מיץ מצמח הגת:

לוקחים כלי גת + גבעולים
מרתיחים או טוחנים בבלנדר עד לקבלת רכז ירוק כזה (מאד מר)
מוסיפים סוכר לפי הטעם ומים
אפשר להוסיף רכז פירות, דבש וכדומה - כל אחד לפי הטעם
שומרים בהקפאה או במקרר עד 5 ימים.

שותים קר.

רצוי לא לשתות יותר מדי, עד 100 מ"ל בכמה ימים
באתר הרשמי של הייצרן זה רשום שהרכיבים הם: גת חבשי, לימון ומים. זה הכל.
כמובן שלא יותר מידי גת:)

קחו חבילת עלי גת ביבי - עלי גת עדן טריים (במידה ומשתמשים בסוג אחר של גת, יש להפריד את העלים מהגבעולים) והניחו אותם בבלנדר. מלאו במים כך שיכסו את העלים וטיחנו במשך דקה או שתיים עד לריסוק מוחלט של כל העלים.

סננו את הנוזל במסננת עדינה, דרך בד או במסחטה ידנית של קפה (פלנג'ר). שתו במקום, או הקפיאו עד לשימוש הבא.
המלצה למתכון מנצח: את המיץ המסונן מזגו לקנקן, הוסיפו מיץ לימון וסוכר לפי הטעם ותתענגו על לימונדה-גת מרעננת וטעימה.

מצורף הקישור לאתר מיץ גת... אני כבר מזמין קבוע
אנונימי