4 תשובות
הטעם הוא חמוץ מאוד ולא מלוח, לכן לא יחליף את המלח. בהחלט אפשר להשתמש עם דגים (אבל עדיף פשוט לימון אמיתי, לא?)
נינה
מדובר בכימיכל לכל דבר ועניין, אמנם, לא מזיק אבל עליו לא ניתן לומר כי "לימון מוסיף המון"
חיים אופק
לאכול ולתבלן לא הייתי ממליצה איתו,
המלח לימון פועל כחומצה לכל דבר ולכן אני משתמשת בו לנקוי סירים עם הידבקויות, כמו כן אני מנקה עם קצת מלח לימון וסמרטוט לח כלי נחושת שהשחירו.
המלח לימון פועל כחומצה לכל דבר ולכן אני משתמשת בו לנקוי סירים עם הידבקויות, כמו כן אני מנקה עם קצת מלח לימון וסמרטוט לח כלי נחושת שהשחירו.
רמה
אפשר לצרוך אותו לתבלון וישנם מתכונים לא מעטים שבהם משתמשים בו לתבלון לדוגמא בעשיית חומוס או טחינה אם מוסיפים מעט מלח לימון במקום לימון מאריכים את אורך החיים של המוצר המוגמר
באותו הנושא: