3 תשובות
אני מניח שלא אלא אם בכמויות קטנות.מדובר בחומר חומצי למדי.
ראי קישור
http://food.walla.co.il/?w=/914/653741
ראובן
מלח לימון היא בעצם חומצה ציטרית ונמצאת באופן טבעי בפירות והיא זו שמעניקה להם בעצם את הטעם החמוץ. בתעשיית המזון משתמשים בחומצת לימון כחומר משמר ולעיתים כחומר טעם. משתמשים במלח לימון גם לניקוי אבנית בקומקום חשמלי כי הוא חומצי. לא מומלץ להישתמש רבות במלח לימון לבישול באופן יום יומי, חומצת לימון בכמות גדולה יכולה להיות רעילה לגוף.
נטלי שוינקלשטיין מומחה סטיפס
האם אפשר לטפטף מלח לימון לאוזן כדי להמיס את ההסתיידות של עצם השמיעה? ההסתיידות גורמת לחרשות והפתרון היחיד המוצע הוא ניתוח.
תודה רבה
יפעת