3 תשובות
לשמור אותם רק כשהם סגורים וברגע שפותחים את האריזה להישתדל לאכול את המזון ולא להשאיר אותו ימים ארוכים חשופים לאויר.

בקיצור לאכול את האוכל טרי כמה שניתן ולא לעבור את גבול הטעם הטוב של שמירת המוצרים במקרר.
נטלי שוינקלשטיין מומחה סטיפס
קרא בתגית "איחסון" את הטיפים שלנו לגבי איחסון נכון של כל מוצר שתעלה על הדעת. מטרתם היא שמירה מקסימלית של המוצרים, למניעת קלקול.
מערכת סטיפס
אם למשל פתחתם רסק עגבניות, להשתמש בכמות שצריכים ואחרי זה לכסות בשכבה דקה של שמן (עדיף שמן זית) שמן הוא חומר משמר מצויין
אביחי
באותו הנושא: