4 תשובות
						
						
					
							יתכן מאוד שמקולקל, כי קצף מראה על משהו מקולקל, עכשיו ממש כדאי להריח לפני כן ואם יש ספק לא לאכול.
							
						
							האם הבשר של הקציצות טרי?
יכול להיות שהבעיה בבשר
						יכול להיות שהבעיה בבשר
							שואל השאלה:
טרי מאוד עכשיו קניתי
						טרי מאוד עכשיו קניתי
							כי קטניות מעלות קצף, וזה בדיוק הסיבה למה משרים אותם קודם שעות ארוכות.. כדי להוציא מהן את הנפיחות הזו-הגזים. אחרת אלה נכנסים לנו למיעיים.
רעיונות מפחיתי גזים לקטניות הם השרית הקטניות תוך החלפת מי ההשריה. הוספת חומרים סופחי גזים לבישולם כמו שומר, כוסברה, כמון או קימל. והרתחתה של השעועית במים, ושפיכתם.2 פעמים.
						רעיונות מפחיתי גזים לקטניות הם השרית הקטניות תוך החלפת מי ההשריה. הוספת חומרים סופחי גזים לבישולם כמו שומר, כוסברה, כמון או קימל. והרתחתה של השעועית במים, ושפיכתם.2 פעמים.
באותו הנושא: