3.5 כוסות קמח
חצי חבילת שימרית
כף מלח
כף סוכר
רבע כוס שמן זית
כוס מים


תוספות
גבינת מוצרלה
רוטב עגבניות מעגבניה טריה
מלח
פלפל
אורגנו
בזיליקום
או כל מה שאוהבים

אופן ההכנה:
לערבב הכל תוך כדי הוספת המים, אם הבצק יבש מידי להוסיף עוד מעט מים.
להתפיח כ-20 דקות, לרדד לעלה דק.
הבצק מספיק ל-2 פיצות.
לסדר את התוספות ולאפות בחום גבוה.
ובתאבון.
אם את רוצה מתכון מהיר את יכולה פיצה על פיתה אם את מכירה:)
חוצים פיתה לשניים ומורחים על כל צד של פיצה קטשופ ושמים מעל גבינה ואם רוצים מוסיפים תוספת כמו זיתים, תירס וכו', ואז שמים את חצאי הפיתה המוכנים על תבנית ומכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה ושהפיתה הופכת לקראנצ'ית כזאת... בתאבון:)


עוד בתגית "פיצה על פיתה".