5 תשובות
כמו שמכינים פיצה רגילה במעט הבדלים, האחד כמובן שמשתמשים בפיתה במקום בצק של פיתה ויותר טוב לחצות את הפיתה לשניים כאשר החלק הפנימי כלפי מעלה (מומלץ להשתמש בפיתה עבה), ההבדל השני להפעיל רק את גוף החימום העליון על מנת לא לייבש את הפיתה מלמטה מעבר לזה שמים מה שאוהבים בפיצה רגילה, אפשר למרוח קטשוף או רסק עגבניות מטובל או לקנות רוטב פיצה מוכן, על זה גבינה צהובה ו/או מלוחה וכל התוספות הידועות כל אחד לפי טעמו. בתאבון.

יש מתכון מסודר בתגית "פיצה פיתה".

בהצלחה רפאל.
אפשר גם לקחת פיתה שאפשר לקנות בכל חנות, לחתוך לחצי(כדי שהפיצה לא תיהיה עבה מידי ) לשים רוטב עגבניות גבינה ותוספות שתרצה.
חג שמח (=
אז ככה, אתה לוקח פיתה ומחלק אותה לשניים כך שיווצרו לך שני עיגולים זהים פחות או יותר, את שם רסק עגבניות על כל אחד מן העיגולים ולאחר גבינה צהובה, אתה יכול להוסיף כל תוספת שתרצה כגון תירס\טונה\זיתים ועוד, תכניס לתנור במשך 5-8 דק' על חום של 180 מעלות עד שאתה רואה שהגבינה נמסה על הפיתה והיא מתחילה להתקשות, בהצלחה ובתיאבון !
אם אתה אוהב בצק עבה אתה יכולה להשתמש בפיתה שלמה.
לגבי הרוטב, אני מכינה רוטב מתערובת של שמן זית+בזיליקום או אורגאנו+קטשופ. ומקפידה למרוח את הרוטב עד הקצה של הפיתה.
על זה אני מניחה גבינה צהובה בנדיבות ולמעלה תוספות כמו תירס/פטריות/בצל ועגבניות תחוכות/זיתים/או כל מה שמתחשק לי.
סתיו
במאמץ לא רב, אפשר גם להכין פיצה מהירה עם בצק אמיתי בבית:)
רותם82