5 תשובות
אל תחשבי ככה תאהבי כל דבר שבך כל אחת מיוחדת בפני עצמה אז גם את מיוחדת
כל יום תסתכלי במראה ותחייכי, ותגידי לעצמך "אני יפה, אני מהממת" באיזשהו שלב זה יחדור לך למוח, תנסי לראות את היתרונות ולא את החסרונות, נסי לא לייחס חשיבות לחברה שאת בה, ופשוט תלכי זקופה וגם אם את לא כ"כ אוהבת כל הזמן תזכירי לעצמך "זאת אני, ואני יפה בדרך שלי!" עם הזמן תרגישי יותר טוב (:
יש את התרגיל שעושים מול המראה כל יום שאומרים לעצמך שאתה אוהב את הגוף שלך ושאתה אוהב את עצמך וכל מיני תכונות שאתה אוהב בך וככה הביטחון מתחזק לך עם הזמן, להסתכל על הגוף של אנשים אחרים שהוא ממש גרוע הרבה יותר משלך, לנסות לשפר מה שמציק לך בגוף שלך ואם זה לא ניתן לשינוי בכלל כי זה גנטי אז לקבל את זה באהבה בעזרת הטיפ הראשון ;)
גם אני לא משלימה עם שלי. אין לך מה לאהוב אותו הוא לא בן אדם הוא הגוף שלך בסך הכל. אני לא אומרת לא להתייחס אבל תתנהגי כאילו זה הגוף הרגיל שלך לפני שהוא נעשה "השתנה" בואי נגיד את זה ככה.
אנונימי
להסתכל על עצמך במראה ולהגיד שאת אוהבת את עצמך כל יום ולאמר בקול רם שגם את תשמעי את זה ולא רק הלב שלך