תשובה אחת
250 גרם פתי בר (שרוול)
1 מיכל שמנת מתוקה
1 צנצנת קטנה ממרח שוקולד פרה של עלית
לציפוי: קוקוס, סוכריות, אבקת נוגט, פירורי מקופלת וכו'
מרסקים פתי בר לפירורים (במערוך או מעבד מזון).
מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה (בסיר או במיקרוגל), מסירים מהאש ומערבבים פנימה ממרח שוקולד. מוסיפים את פירורי הפתי בר ומערבבים היטב.
מכסים ומעבירים למקרר להתייצבות (כשעתיים).
מגלגלים בידיים רטובות לכדורים. מצפים במה שרוצים ומניחים בצלחת.
1 מיכל שמנת מתוקה
1 צנצנת קטנה ממרח שוקולד פרה של עלית
לציפוי: קוקוס, סוכריות, אבקת נוגט, פירורי מקופלת וכו'
מרסקים פתי בר לפירורים (במערוך או מעבד מזון).
מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה (בסיר או במיקרוגל), מסירים מהאש ומערבבים פנימה ממרח שוקולד. מוסיפים את פירורי הפתי בר ומערבבים היטב.
מכסים ומעבירים למקרר להתייצבות (כשעתיים).
מגלגלים בידיים רטובות לכדורים. מצפים במה שרוצים ומניחים בצלחת.
באותו הנושא: