4 תשובות
הגדרות>>אודות ופעולות נוספות>>מחיקת משתמש
תלכי להגדרות, ואז אודות והגדרות נוספות ויש שם מחיקת משתמש
אודות לאחר מכן הגדרות נוספות ותלחצי על "מחיקת משתמש" (אם את באמת רוצה למחוק)
הגדרות
באותו הנושא: