6 תשובות
כן
כן כאילו המשתמש לעולם לא היה קיים
Apd
כן, כי המשתמש לא קיים
ברגע שמשחזרים הצ'אט חוזר כרגיח
כן, נמחק כל זכר למשתמש
התחברות ל