3 תשובות
הגדרות (ציור של גלגל שינים)
יציאה
הגדרות - הגדרות חשבון - כללי - באפשרות התחתונה יש לחצן 'השבת'. אתה לוחץ. מאשר והחשבון מושבת. אפשר להסיר את ההשבתה על ידי כניסה רגילה לפייסבוק עם אימייל וסיסמא
מה שנותר לי להוסיף זה שאם אתה רוצה למחוק את חשבון הפייסבוק לגמרי, בלי יכולת לשחזר את החשבון..

אני מצרף קישור שנותן לך לעשות את זה.

אחרי שאתה לוחץ על הקישור המצורף-

1) תלחץ "מחק את החשבון שלי"

2) פייסבוק יבקש את הסיסמה שלך ובדיקת אבטחה, תעבוד לפי ההוראות שכתובות שם.
(זה נועד כדי לבדוק שזה באמת אתה זה שרוצה למחוק את החשבון ולא איזה האקר)

3) אחרי זה פייסבוק ייתן לך פרק זמן של שבועיים שבו תוכל לשחזר את עמוד הפייסבוק
ולבטל את המחיקה, אם לאחר שבועיים לא תתחבר החשבון יימחק אוטומטית.

(שוב, הדבר הזה נועד לייתר ביטחון, אם מישהו פרץ ומחק לך את הפייסבוק אתה תוך שבועיים יכול לעצור את התהליך.)