13 תשובות
שואל השאלה:
^ כיבוש של שטח והתיישבות בו היא חוקית אך ורק במקרה שהשטח מסופח למדינה והאנשים בשטח שנכבש מקבלים אזרחות ותנאים שווים לכל שאר האזרחים
האם זה מה שקורה בגדה המערבית? לא

האם צה"ל משתף פעולה עם המדיניות הזאת? כן
אנונימי
לא תומך ביבי
וזה שתקשקש שטויות לא יעזור, צה"ל לא עושה לא עשה ולא יעשה פשעי מלחמה.
מותר לבקר את המערכת שכל ישראלי בערך היה בה, צה"ל לא מושלם, יש בו פגמים, אבל מפה ועד להרוס לישראל ולצה"ל הצבא המוסרי בעולם, את השם הטוב? תחשוב פעמיים לפני שאתה עושה את זה. מציע לך להתבייש בדעות שלך. עלוב ביותר.
הם לא שייכים לשטח הזה כי הם היגרו אליו ממדינות אחרות, לכן אפשר לספח תשטח ולא לתת להם אזרחות ומעמד שווה.
וזה לא נחשב לשום פשע מלחמה, אתה ממציא דברים או שאתה מושפע מהאויבים ושונאי ישראל!
אנונימי
שואל השאלה:
^^אה ולהגיד שהצבא מושחת לא הורס את השם הטוב שלו? נחמד
אנונימי
שואל השאלה:
אין קשר בין זה שהם היגרו או לא היגרו העובדות בשטח הן שאפרטהייד הוא פשע מלחמה
אנונימי
אין עובדות כאלו, זה הכל בראש שלך האישי. זה הנדסת תודעה , אין כאן שום אפרטהייד, זה הכל שטויות והמצאות של שונאי ישראל!
אנחנו לא עושים שום פשעים מלחמה, ויש קשר ישיר לכך שהם היגרו לכאן בגלל שהם לא שייכים לכאן ויש להם 20 או 30 מדינות ערב או מדינות מוסלמיות ענקיות שהם יכולים לבחור איפה הם רוצים לגור במידה והם שונאים את המקומיים שזה המדינה שלהם
אנונימי
שואל השאלה:
לא זכור לי שבחוק הלאומי רשום "אסור לעשות אפרטהייד אבל אם העם היגר לפני 2000 שנה אז דווקא כן מותר במקרה הזה"
אנונימי
אבל אין כזה דבר במקרה שלנו לפחות.
הם לא גרים פה אלפי שנים, הם היגרו לפה בכשרות שנים האחרונות בשביל למנוע את הקמתה של מדינת ישראל כמדינה ריבונית לעם היהודי כי המטרה שלהם היא לקחת לנו תמדינה מתוך בנייד מודעות האשלייתית שכאילו הן שייכים לפה וגרים פה כשבפועל זה לא ככה, הם היגרו לכאן בשביל למנוע מאיתנו לשלוט בשטח שהם גרים בו כתנאי על קבלת אזרחות ולהפוך בסוף את המדינה שלנו למדינתם.
למה כשטיירים טסים למדינות זרות לא נותנים להם להישאר שם להרבה זמן? בגלל הדברים האלה.. לצערי כאן הם הצליחו להישאר הרבה זמן אבל זה לא הופך את המקום למדינתם. הם עדיין שייכים למדינתם מוצא שממנה באו כי עובדה שאין להם אזרחות ישראלית שזאת האזרחות המקומית של המדינה והשטח שבו הם חיים.
על בסיס הפורמלי כל יהודה ושומרון וגם עזה נחשבים לחלק מ דינת ישראל בלעדיהם כי הם סתם התיישבו בשטח הזה ומנסים לקחת לנו אותו ולהשתלט על השטח
אנונימי
הצבא לא מושחת.
מותר להגיד שיש בו בעיות ניהוליות ושלא דואגים מספיק לחיילים, אבל הוא לא מושחת, ולא מבצע שום פשעים.
הצבא כן מושחת.
אנונימי
איך עובדתית בדיוק צהל עושה פשעי מלחמה?
אנונימית
כי צה"ל אכן מושחת וצהל אכן לא עושה פשעי מלחמה, זאת האמת!
אנונימי
לדעתי לא זמן טוב לשאול את זה רוב התומכי ביבי שומרים שבת עכשיו