12 תשובות
זה בסדר
אייל
זה לא שמשהו לא בסדר עם הביצה, זה משהו לא בסדר עם מי שאוכל את זה!
אנונימי
זה בסדר גמור.
ממש ממש לא! היא תתפוצץ עליך מניסיוןן!
חח בטח שזה בסדר אבל זה לא כזה מומללץ כי ביצה שהוכנה במיקרו מפוצצת קרינה..
בס"ד

מה ההבדל בין שאר מאכלים לביצה, אין, ההבדל היחיד שלעולם לבשל או לחמם ביצה עם הקליפה או ביתה קשה שהן מתפוצצות, אבל ביצה למשל מקושקשת מצוין ואדרבא אפשר ללא שמן למי שלא אוהב שמן בביצה או שהוא בדיאטה. בתאבון.

כל טוב רפאל.
רפאל אלמקיאס מומחה סטיפס
מומלץ לשים את הביצה בתוך קערית, כפית קוטג' ומעט מלח, לערבב ולשים במיקרו. חוסכים את השמן, אבל זה גם הרבה פחות טעים
ביצה במיקרו עם הקליפה תתפוצץ לכל עבר.
ד״ר ענת פלדמן מומחית סטיפס
לא כדאי כי היא תתפוצץ במיקרו בגלל הקרינה אבל את כן יכולה לשים אותה בתנור במקום שם לא יקרה שום דבר מיותר
אם את דואגת לבריאותך, תדאגי לזרוק את המיקרו: לא משנה, מה תכיני בו - זה לא בריא.
ד"ר יעל טוקצ'ינסקי מומחית סטיפס
לא אסור! זה יעשה לך קלקול קיבה יכול להיות
ערב טוב,
מישל יקר/ה, שימוש במיקרוגל זו טעות חמורה, אומנם זה חוסך זמן ו"עבודה" אך מזיקה
לבריאות, לפני הרבה שנים קראתי מחקר על הנזקים הבריאותיים שהמיקרוגל גורם, הוצאתי את אותו לחצר ומשתמשת בו למימום כריות או חלקים לחימום שרירים ועצמות כואבים.
חג שמח עם מחשבות והחלטות בריאות בחיים ולחיים.
לכל החכמים המדברים על נזקי קרינת מיקרוגל כדאי שתדעו שמזון שחומם במיקרוגל אינו סופג קרינה פשוט משום שגלי המיקרו הגורמים למזון להתחמם הם לא אחרת מגלי קול בתדרים גבוהים. מזון שיוצא מהמיקרוגל הוא נטול קרינה לחלוטין ולכן זאת שטות גמורה לדבר על ביצה שהתפוצצה בגלל קרינה:-):-):-):-). הביצה התפוצצה במיקרו מפני שהחלמון שבתוכה התחמם במהירות מה שלא קורה בבישול ביצה במים. זה הכל ושיהיה בתאבון.
גיא