13 תשובות
גם אני ככה.. אולי זה מהציפייה שמישהו יהיה אכפת לו מאיתנו ועד שמישהו נותן לנו כשחשבנו שלא יקרה לעולם אנחנו לא רוצים להפסיד אץ זה
יש אנשים כאלה. יש שיגידו לך שזאת סוג של טראומה/חוסר מילדות ויש שיגידו שזאת סתם משיכה.
srq
שאלה טובה
כי יש לך חסך מהילדות אולי
את לא היחידה ישר שמישהי נחמדה עליי יישר אני נמשך עליה ומשום מה חושב שזה הדדי
אנונימי
שואל השאלה:
לא נראלי שקרה לי משהו בילדות לא יודעת זה סתם מעצבן
אנונימית
זה לא חובה רק בילדות זה יכול להיות קשור להרגשה שחווינו או תקופה תיכון יסודי בית ספר כל דבר
כי אולי זה משהו שאת רוצה ואוהבת
יכול להיות כי לא הרבה בנים מדברים איתך ואז אם מישהו פתאום מדבר ונחמד אלייך את רואה את זה אחרת
לא איזה אני רוצה עכשיו יחס בגלל השאלה הזאת זה משהו בנו
דאדי ישוז
הייתי כזאת פעם.
תני לי לספר לך מנסיון, ברגע שלמדתי את הערך האמיתי שלי ופיתחתי ביטחון עצמי יותר גבוה ויציב זה השתנה.
זה הכל נובע ממקום של ערך עצמי בעייתי, ולא בקטע שופט כמובן. הייתי כזאת בעצמי ואני יודעת כמה זה כואב וקשה ולפתח ביטחון עצמי זו חוויה מפרכת ששווה את זה אבל הדרך לשם מאתגרת.
ברגע שתלמדי לאהוב את עצמך באמת, ולהיות החברה הכי טובה של עצמך אני מבטיחה לך שאת לא תתנהגי ככה. את כרגע מתנהלת בצורה הזאת כי בגלל שאת לא אוהבת את עצמך מספיק, יש לך איזשהו חסך ולכן את מנסה בכוח לקבל את זה מאחרים. כל גבר שמעניק לך יחס הוא מבחינתך מפצה על החסך שלך ואז את חושבת שאת נמשכת אליו, אבל את בסך הכל מחפשת להרגיש נאהבת.
אז הנה טיפ - תנסי לעבוד על הביטחון העצמי שלך ותשלימי את החסך הזה מול עצמך. אני יודעת שלפתח אהבה עצמית אותנטית זה תהליך שלוקח זמן אבל אם לא תתחילי זה לא יקרה בחיים, ואם את צריכה טיפים כלשהם כדי להתחיל לפתח אהבה עצמית את מוזמנת לדבר איתי בפרטי אני אעזור לך בשמחה ובאהבה.
דאדי אישיוז.
הייתי במקום שלך
אנונימית