5 תשובות
לדעתי לפרוש.
עדיף לך להתנדב במקום שייתן לך תחושה שעשית משהו משמעותי ושעזרת.
אל תפרשי,אני גם התנדבתי פעם אחת בנתיים וישלי משמרת עוד שבוע ותאמת שזה ממש תלוי בימים ולפעמים יש מקרים מעניינים ולפעמים אין מקרים ושקט לגמרי, אל תפרשי תתני לזה עוד כמה פעמים אם תראי שאת לא באמת מתחברת אז תשקלי אולי באמת לפרוש או משהו
לא, כי בכל מקרה את תורמת את העזרה שלך אם פתאום יהיה איזה משהו גדול חס וחלילה את תוכלי לעזור
אל תפרשי
זה מאוד תלוי ביום, מהעבודה היא מה שאת עושה ממנה תכלס. את יכולה לפנות זקן שמשתעל ורק לבדוק לחץ דם ולא להגיד כלום ואת יכולה לדבר איתו על החיים ולשמוע על הכאבים שלו ולנסות לעזור בדיבור ובכלים שיש לך כדי לעזור, כל מקרה שרת באה אליו גם אם הוא חולשה כללית זה אדם שסובל שלא רוצה להיות באמבולנס ואת הבן אדם שהוא פוגש ואת צריכה להיות הכי מקצועית ולתרום לו ולהקל עליו כמה שאפשר.
אני יודעת שבהתחלה זה קשה וגם לי לקח זמן להיכנס לקצב ולעשות הרבה משמרות אבל בסוף המקרים המשמעותיים יותר מגיעים וכשתביני שאת עם הידיים שלך הצלת בן אדם מושכת אותו מהמוות לחיים את לא תביני איך אי פעם רצית לפרוש לפני שאת חווה דבר כזה.
כל דבר מוזמנת לכתוב לי בפרטי, היה לי כל כך קשה בהתחלה ועכשיו מדא זה באמת הבית השני שלי ואני מקווה שהזמן יעבור כמה שיותר לאט עד שיב שלי תסתיים