7 תשובות
הצאטים לא
לא, אבל אם את מוחקת את החשבון שלך אז כן זה נמחק
שואל השאלה:
מוחקת רק אינסטגרם לא את החשבון^
אנונימית
לא נמחק כלום כי המשתמש עצמו קיים את פשוט מוחקת את האפליקציה
לא נראהלי כי אם אני מבין נכון זה אמור להישמר בקבצים על הפלאפון אבל אין לי שמץ
לא, הכל חוזר