7 תשובות
לא
לא
אם את מוחקת את החשבון- כן.
אם את מסירה את האפליקציה- לא.

עריכה: חשבתי ימחק בכללי, לא מהגלריה.
בקיצור, לא, זה לא ימחק, אין קשר
שואל השאלה:
בטוח?? אני רוצה למחוק ולהוריד מחדש כי האינסטגרם כל הזמן נתקע לי וחשבתי שזה ישתפר אם אני אעשה את זה
אם תעשי את זה זה לא יעזור^ ולגבי השאלה ברור שהתמונות ישארו בגלריה
אל תמחקי תבדקי אם יש עידכון