3 תשובות
קחי חזה עוף
תטבלי בביצה שמתובלת במלח וקצת פפריקה או פלפל שחור
שימי טיפה במקרר
בינתיים תכיני מחבת עם שמן, ותתני לו להתחמם קצת.
אח"כ תוציאי ותטבלי כל חזה עוף בנפרד בתוך קערה של פירורי לחם
ושימי במחבת עם השמן עד שזה ישחים ויקבל צבע טוב
וזהו תוציאי לצלחת
תטבלי בביצה שמתובלת במלח וקצת פפריקה או פלפל שחור
שימי טיפה במקרר
בינתיים תכיני מחבת עם שמן, ותתני לו להתחמם קצת.
אח"כ תוציאי ותטבלי כל חזה עוף בנפרד בתוך קערה של פירורי לחם
ושימי במחבת עם השמן עד שזה ישחים ויקבל צבע טוב
וזהו תוציאי לצלחת
תערבבי אותם עם סילן,ואז בפירורי לכם
לשטוף את השניצל טוב טוב
למעוך טיפה את כולם עם הידיים שיהיה דק
בקערה נפרדת
2 ביצים
מלח
פלפל
מיונז טיפה
פפריקה מתוקה
לערבב טוב
לטבול את כל השניצלים שלנו
עכשיו להשים שמן במחבת שיתחממם
עוד קרעה עם פירורי לחם
נמעוך ממש את השניצל לתוך הפירורים אחרי שמסיימים עם כולם
להשים בשמן שלוש דקות כזה להפוך ועוד שלוש דקות
למעוך טיפה את כולם עם הידיים שיהיה דק
בקערה נפרדת
2 ביצים
מלח
פלפל
מיונז טיפה
פפריקה מתוקה
לערבב טוב
לטבול את כל השניצלים שלנו
עכשיו להשים שמן במחבת שיתחממם
עוד קרעה עם פירורי לחם
נמעוך ממש את השניצל לתוך הפירורים אחרי שמסיימים עם כולם
להשים בשמן שלוש דקות כזה להפוך ועוד שלוש דקות
באותו הנושא: