8 תשובות
אממ פירורי לחם שומשום ותוספי תבלינים לפי איך שאת אוהבת ופשוט תטגני בשמן עמוק
פשוט שניצל רגיל
פשוט שניצל רגיל
לוקחים בשר ממאדים, ואז מטגנים שניצל רגיל.
שואל השאלה:
נשמע טוב
נשמע טוב
דק דק לחתוך תחזה עוף
להשים בקמח
ואז במרינדה
ואז בפירורי לחם
לטגן או לאפות בתנור
להוציא ולהשים על רשת ומתחת נייר ככה כל השמן לא נספג פשוט מה שצריך לרדת יורד וזה פשוט יאמי
להשים בקמח
ואז במרינדה
ואז בפירורי לחם
לטגן או לאפות בתנור
להוציא ולהשים על רשת ומתחת נייר ככה כל השמן לא נספג פשוט מה שצריך לרדת יורד וזה פשוט יאמי
אנונימית
תעשה פירורים מתפוציפס או מביסלי זה אש גם
אנונימית
תקשיבי שהחזה עוף יהיה דק תרביצי לו עם פטיש פירורי לחם עם שומשום (שומשום מוסיף רצח) ביצה לשקשק תוסיפי או פפריקה או כורכום כל אחד מוסיף מזהו אחר שמן עמוק ובתאבון ממי
תקשיבי תפרסי אותם ממש דק הכי שאת יכולה
כשאת מטגנת אל תהפכי מהר ותוציאי מהר
תני לזה להשחים יפה
ואת כשאת מוציאה אל תשימי בנייר, כי הפריכיטת תהרס
תשימי במסננת שמתחת יש קערה שהשמן ילך לשם
וטיפה תספגי עם נייר
זה יוצא מדהיםם המשפחה שלי מתה על זה שאני מכינה
כשאת מטגנת אל תהפכי מהר ותוציאי מהר
תני לזה להשחים יפה
ואת כשאת מוציאה אל תשימי בנייר, כי הפריכיטת תהרס
תשימי במסננת שמתחת יש קערה שהשמן ילך לשם
וטיפה תספגי עם נייר
זה יוצא מדהיםם המשפחה שלי מתה על זה שאני מכינה
אה ותעשי גם עם פטיש שניצלים
באותו הנושא: