4 תשובות
את שמרת אותם אבל הם לא שמורים?
בכל מקרה גם אם שמרת וגם אם לא יש אופציה להגדיר אנשים שלא יוכלו לראות את הסטטוס שלך
שואל השאלה:
כן!! .אם הם שמרו אותי ואני לא אותם ספציפית, אז הם יכולים לראות, אם לא הגדרתי כלום??
כל עוד את לא שמרת אותם לא