9 תשובות
מאוד
מאוד
קשה מאוד, בעיקר אם את פחות בכושר
קשה ומעייף
שואל השאלה:
אמלה אתם מלחיצים
אנונימית
מה זה טיול שנתי של כיתה ח?
שביל הסוללה ושביל הנחש הם מסלולים תלולים ומאתגרים, המובילים לראש מצדה, מבצר עתיק הממוקם בישראל. שביל הסוללה הוא שביל ארוך ותלול פחות, בעוד שביל הנחשים הוא שביל קצר ותלול יותר עם הרבה מעברים.

שני המסלולים דורשים כושר גופני וסיבולת בינונית עד גבוהה, כמו גם הנעלה וביגוד מתאימות. הליכה במעלה שביל הסוללה יכולה להימשך כ-45 דקות עד שעה, תלוי ברמת הכושר שלך, בעוד שהטיול בשביל הנחש עשוי להימשך כ-30 עד 45 דקות.

חשוב לנקוט באמצעי זהירות נאותים בטיול בשבילים אלו, כגון שמירה על לחות, הפסקות לפי הצורך ומודעות לתנאי מזג האוויר. כמו כן, מומלץ לבדוק עם פקידי הפארק או מדריכי טיולים לקבלת המידע העדכני ביותר על תנאי השביל וטיפים לבטיחות.
שואל השאלה:
^^ כן
אנונימית
בעיקר מעייף, כאילו לא צריך להיות אתלט המון אנשים עושים את זה, לדעתי האישית יותר קל לעלות בנחש מלרדת, בגלל השיפוע קשה ללכת בו בירידה עם כל האבנים, אבל באמת שאין משהו ממש יוצא דופן סתם עלייה בת 1500 שנה