2 תשובות
1. רוטב על בסיס טחינה:
לוקחים 4 כפות טחינה גולמית מדללים במים, מפלפלים וממליחים, כף אבקת מרק עוף או מרק בצל, שום וטיפ כמון, מניחים את הקציצות לאחר שטוגנו לכ-45 דקות בחום בינוני משהו מהסרטים.

2. רוטב בשר: לוקחים 3 כפות מבלילת הקציצות, מדללים במים, מוסיפים קמח תירס בערך כף לאחר שדולל במים קרים ממליחים ומפלפלים מניחים הקציצות ובחום בינוני 45 דק'

הקציצות צריכות להציף מתוך הנוזל

בהצלחה וספר איך יצא
גבינה? זה נראלי טעים
באותו הנושא: